N00203 | Prodej chaty 39m², pozemek 682m² Jince u Příbrami

Příbram  

3 490 000 Kč

**Exkluzivní nabídka prodeje rekreačního objektu v klidné lokalitě Jince - Královky**

Nabízíme k prodeji celoročně dostupný rekreační objekt s vlastním pozemkem o celkové výměře 682 m², který je situován na krásném a klidném místě v obci Jince - Královky. Stavba je dřevěná na zděné podezdívce a nabízí příjemné dispoziční řešení: předsíň, koupelna se sprchovým koutem a WC, kuchyňský kout (7,7 m²), obývací pokoj (14 m²) a ložnice (7 m²). Vytápění je zajištěno kamny na tuhá paliva, která jsou umístěna v obývacím pokoji.

Chata je připojena na elektřinu, obecní vodovod a kanalizaci. K dispozici je i užitková voda z vlastní studny. Plyn je na hranici pozemku. Příjezdová cesta je asfaltová, obecní komunikace. Součástí pozemku je také další zděná stavba sloužící jako skladovací prostor pro zahradní nářadí. Celý pozemek je oplocený s možností parkování přímo u chaty.

Návrh na budoucí využití je velmi flexibilní. Dle územního plánu lze pozemek využít ke stavbě rodinného domu, který může zahrnovat chovatelské a pěstitelské zázemí. Krásná, udržovaná zahrada s ovocnými a okrasnými stromy zaručuje pohodlí a soukromí.

Obec Jince, ležící v okrese Příbram, nabízí veškerou občanskou vybavenost: školu, školku, obchody i zdravotní služby. Nachází se v malebném brdském údolí řeky Litavky, přibližně 11 km od Příbrami. V obci žije přibližně 2 500 obyvatel.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvení prohlídky!
Zastavěná plocha 39 m2
Užitná plocha 33 m2
Plocha parcely 682 m2
Druh objektu smíšená
Stav objektu dobrý
Počet podlaží v objektu 1
Umístění objektu okraj obce
Elektřina Elektro - 230 V
Voda Voda - dálkový vodovod
Topení Lokální - tuhá paliva
Odpad Kanalizace

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Bc. Marie Velíková

Telefon: +420 728 868 626
E-mail: mvelikova@bezvark.cz

Kontaktní formulář