N00085 | Prodej pozemku - louky, Zdice - Černín, 5.544m²

Zdice  

4 500 000 Kč

Nabízíme Vám k prodeji z části (cca 400m²) stavební pozemek o velikosti 5544m² v oblasti obce Zdice-Černín. Pozemek je územním plánem určen pro rekreační využití pro každodenní nepobytovou rekreaci, stavby a zařízení lesního hospodářství, stavby a zařízení pro rekreační sport a turistiku, venkovní otevřená a neoplocená hřiště malého plošného rozsahu.
Na pozemku je evidována nemovitost s číslem popisným, je tedy možné provést stavební úpravy dle kolaudačního stavu, tzn. dům o velikosti zast. plochy cca 66m². Je zde studna, kterou byl majitel nucen z bezpečnostních důvodů zasypat. Elektřinu nutno řešit solárními panely či domluvou s ČEZ a zažádat o zhotovení přípojného místa.
Lze zde s pomocí dotačních programů zbudovat např. lesní školku, zařízení pro mimoškolní aktivity dětí a mládeže apod.
Pozemek je vhodný i pro chovatele koní nebo jiných hospodářských zvířat.

S financováním Vám rádi pomohou naši hypoteční specialisté.
Pro více informací se obraťte na makléře.
Celková plocha 5 544 m2
Druh pozemku trvalý travní porost
Charakter okolní zástavby rekreační
Umístění objektu samota
Doprava dálnice; silnice; MHD; autobus

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Bc. Marie Velíková

Telefon: +420 728 868 626
E-mail: mvelikova@bezvark.cz

Kontaktní formulář