N00079 | Prodej vily 213m² na pozemku o velikosti 1877m² v obci Orlík nad Vltavou

Orlík nad Vltavou  

Rezervace

Nabízíme Vám k prodeji velmi zajímavou vilu postavenou v meziválečném období minulého století. Vila se nachází v atraktivní lokalitě v centru obce Orlík nad Vltavou.
Nemovitost je v původním, zachovalém stavu, vyžaduje však rozsáhlou vnitřní rekonstrukci.
Jihozápadně situovaný dům je dispozičně řešen jako dvougenerační, kdy v prvním patře jsou 2 obytné místnosti se samostatnou kuchyní, koupelnou a WC a ve druhém patře, do kterého vede žulové schodiště najdeme prostory se třemi pokoji a navíc s malou terasou s výhledem na zámecký park. Objekt je podsklepený.
Dům je obklopen rozlehlou zahradou se vzrostlými ovocnými i okrasnými stromy o velikosti 1877m². Nemovitost je připojena na elektřinu, k dispozici 220V i 380V, odpady jsou svedeny do vlastního septiku. Voda je přivedena do domu z vlastní kopané studny.
Orlík nad Vltavou je atraktivní obec, která je vhodná jak k trvalému bydlení tak k rekreaci. V obci najdeme obchod s potravinami a drogerií, školku a základní školu, restauraci. Zastupitelstvo obce se snaží neustále vylepšovat život místních obyvatel, vybudovalo zde nové sportoviště s víceúčelovým hřištěm, pořádá různé akce - zimní setkání u vánočního stromku, v létě koncerty u místního zámku, masopustní průvod, apod.
Dále se zde nabízí velké množství příležitostí k aktivnímu i pasivnímu trávení volného času. Oblast je protkána cyklostezkami i turistickými trasami. Nedaleká vodní nádrž je vhodná k rybaření, koupání, jachtingu a dalším vodním sportům.
Více informací Vám podá makléřka. Hypotéku Vám rádi zdarma zajistíme.
Poloha objektu samostatný
Druh objektu smíšená
Stav objektu před rekonstrukcí
Počet podlaží v objektu 2
Typ domu patrový
Zastavěná plocha 145 m2
Užitná plocha 213 m2
Plocha parcely 1877 m2
Ostatní Plot
Umístění objektu okraj obce
Doprava silnice; autobus
Elektřina Elektro - 230 V; Elektro - 380 V
Voda Voda - dálkový vodovod
Topení Lokální - tuhá paliva
Odpad ČOV pro celý objekt
Energetická náročnost budovy G - Mimořádně nehospodárná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Bc. Marie Velíková

Telefon: +420 728 868 626
E-mail: mvelikova@bezvark.cz

Kontaktní formulář